Αρχική Σελίδα

qingdao glory footwear co,.ltd

καλής ποιότητας Παπούτσια ασφάλειας μπορντουρών Goodyear για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Παπούτσια ασφάλειας μπορντουρών Goodyear για τις πωλήσεις
Έχουμε τη συνεργασία για περισσότερο από 15 έτη, κάνουν τα δείγματα γρήγορα, καλύτερη contral ποιότητα παραγωγής, παράδοση εγκαίρως, ακόμα κι αν υπάρχουν μερικά προβλήματα, αυτοί μπορούν να τους επικοινωνήσουν και να λύσουν εγκαίρως, σκέφτομαι τα υποδήματα ότι Golory είναι άριστος προμηθευτής για τα παπούτσια ασφάλειας,

—— Μπιλ Madaras

Μέχρι τώρα, τους ρώτησα κάνω τα δείγματα τρία το χρόνο, ήταν κάθε φορά μια έκπληξη, τόσο γρήγορα, όπως ξέρω ότι η δόξα έχει το δωμάτιο δειγμάτων τους, σκέφτομαι αυτό είναι ο λόγος για τη γρήγορη παραγωγή δειγμάτων, τώρα έχω τη θέση ένα διαταγή σε τους, ο χρόνος παράδοσης είναι Ιούλιος-15-2018, μου στέλνουν τις εικόνες της μαζικής παραγωγής κάθε μέρα, και ξέρω τους θα τελειώσουν σύντομα

—— STEVE NAHEM

Είμαι Online Chat Now

qingdao glory footwear co,.ltd

1 2 3
qingdao glory footwear co,.ltd qingdao glory footwear co,.ltd qingdao glory footwear co,.ltd
Company picture office pic sample room

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : < 10%

Τα ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΔΟΞΑΣ συμμετέχουν στα κάνοντας και εξάγοντα υποδήματα από το 2000. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τα διαφορετικά είδη παπουτσιών ασφάλειας και στρατιωτικές μπότες, έχουμε εγκριθεί από το CE, το EN 20345, ASTM F2413-2011, ISO9001: 2000 συστήματα και CAN/CSA Z195-02. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί καλά σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, της Χιλής, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, του UK, και της Ρωσίας.

Ήμαστε και θα είμαστε πάντα μια καλύτερη επιλογή των προμηθευτών, επειδή παίρνουμε το κάθε αίτημά σας στην καρδιά. Λατρεύουμε κάθε πιθανότητα να συνεργαστούμε με σας. Προτιμάμε την ισχυρή συνεργασία περισσότερο από την απλή επιχείρηση προτιμάμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία περισσότερο από μια έξοχη διαπραγμάτευση.

Η δόξα, είναι ένα όνομα για καλύτερα από καλύτερα! Λέμε μόνο τι μπορούμε να κάνουμε! Τα υποδήματα δόξας, είναι περισσότερο από τα υποδήματα, και θα είναι επίσης περισσότερο από τη δόξα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
qingdao glory footwear co,.ltd

Τηλ.:: 86-0532-83898018

Φαξ: 86-0532-83898018

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)